Çeşit No | 0492 |
Koli İçi Paket | 12 Paket |
Paket Ağırlığı | 350 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 5,0 kg |
Raf Ömrü | 24 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941000492 |
Koli Barkodu | 08690941000492 |
Koli Ebadı (mm) | 250 x 500 x 210 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | – kcal / – kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | – |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | – |
Doymamış Yağ / Unsturated Fat (g) | – |
Trans Yağ / Trans Fat (g) | – |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | – |
Protein / Protein (g) | – |
Diyet Lifi / Fiber (g) | – |
Sodyum / Sodium (g) | – |
Our products do not contain lard oil and additives.
- 1 Paket Sarma Kadayıf Tatlısı
- 1000 gr. Şeker (5 su bardağı)
- 1000 ml. Su (5 su bardağı)
- Limon: 3-4 damla limon suyu
Hazırlanışı:
- Tüm şerbet malzemelerini (şeker, su, limon) uygun bir tencereye koyarak kaynatıyoruz.
- Orta ateşte şerbeti yaklaşık 30 dakika kaynatıyoruz.
- Şerbet damlaları ağırlaşmaya başladığında, uygun kıvama ulaşmış olur.
- Şerbet ılık hale gelince kadayıfın üzerine eşit olarak dökülür.
Arzuya göre tatlınızı ikram ederken, dondurma, Antep fıstığı, kaymak veya Hindistan cevizi ile süsleyerek servis edebilirsiniz.
Çeşit No | 0515 |
Koli İçi Paket | 12 Paket |
Paket Ağırlığı | 350 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 5,0 kg |
Raf Ömrü | 24 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941000515 |
Koli Barkodu | 08690941000515 |
Koli Ebadı (mm) | 250 x 500 x 210 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | – kcal / – kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | – |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | – |
Doymamış Yağ / Unsturated Fat (g) | – |
Trans Yağ / Trans Fat (g) | – |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | – |
Protein / Protein (g) | – |
Diyet Lifi / Fiber (g) | – |
Sodyum / Sodium (g) | – |
Our products do not contain lard oil and additives.
- 1 Paket Burma Kadayıf Tatlısı
- 1000 gr. Şeker (5 su bardağı)
- 1000 ml. Su (5 su bardağı)
- Limon: 3-4 damla limon suyu
Hazırlanışı:
- Tüm şerbet malzemelerini (şeker, su, limon) uygun bir tencereye koyarak kaynatıyoruz.
- Orta ateşte şerbeti yaklaşık 30 dakika kaynatıyoruz.
- Şerbet damlaları ağırlaşmaya başladığında, uygun kıvama ulaşmış olur.
- Şerbet ılık hale gelince kadayıfın üzerine eşit olarak dökülür.
Arzuya göre tatlınızı ikram ederken, dondurma, Antep fıstığı, kaymak veya Hindistan cevizi ile süsleyerek servis edebilirsiniz.
Çeşit No | 0485 |
Koli İçi Paket | 12 Paket |
Paket Ağırlığı | 350 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 5,0 kg |
Raf Ömrü | 24 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941000485 |
Koli Barkodu | 08690941000485 |
Koli Ebadı (mm) | 250 x 500 x 210 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | – kcal / – kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | – |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | – |
Doymamış Yağ / Unsturated Fat (g) | – |
Trans Yağ / Trans Fat (g) | – |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | – |
Protein / Protein (g) | – |
Diyet Lifi / Fiber (g) | – |
Sodyum / Sodium (g) | – |
Our products do not contain lard oil and additives.
- 1 Paket Gül Kadayıf Tatlısı
- 1000 gr. Şeker (5 su bardağı)
- 1000 ml. Su (5 su bardağı)
- Limon: 3-4 damla limon suyu
Hazırlanışı:
- Tüm şerbet malzemelerini (şeker, su, limon) uygun bir tencereye koyarak kaynatıyoruz.
- Orta ateşte şerbeti yaklaşık 30 dakika kaynatıyoruz.
- Şerbet damlaları ağırlaşmaya başladığında, uygun kıvama ulaşmış olur.
- Şerbet ılık hale gelince kadayıfın üzerine eşit olarak dökülür.
Arzuya göre tatlınızı ikram ederken, dondurma, Antep fıstığı, kaymak veya Hindistan cevizi ile süsleyerek servis edebilirsiniz.
Çeşit No | 5091 |
Koli İçi Paket | 12 Paket |
Paket Ağırlığı | 300 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 5 kg |
Raf Ömrü | 24 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941005091 |
Koli Barkodu | 08690941005091 |
Koli Ebadı (mm) | 250 x 500 x 210 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | – kcal / – kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | – |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | – |
Doymamış Yağ / Unsturated Fat (g) | – |
Trans Yağ / Trans Fat (g) | – |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | – |
Protein / Protein (g) | – |
Diyet Lifi / Fiber (g) | – |
Sodyum / Sodium (g) | – |
Our products do not contain lard oil and additives.
- 1 Paket Bülbül Yuvası Kadayıf Tatlısı
- 1000 gr. Şeker (5 su bardağı)
- 1000 ml. Su (5 su bardağı)
- Limon: 3-4 damla limon suyu
Hazırlanışı:
- Tüm şerbet malzemelerini (şeker, su, limon) uygun bir tencereye koyarak kaynatıyoruz.
- Orta ateşte şerbeti yaklaşık 30 dakika kaynatıyoruz.
- Şerbet damlaları ağırlaşmaya başladığında, uygun kıvama ulaşmış olur.
- Şerbet ılık hale gelince kadayıfın üzerine eşit olarak dökülür.
Arzuya göre tatlınızı ikram ederken, dondurma, Antep fıstığı, kaymak veya Hindistan cevizi ile süsleyerek servis edebilirsiniz.
Çeşit No | 0508 |
Koli İçi Paket | 12 Paket |
Paket Ağırlığı | 350 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 5 kg |
Raf Ömrü | 24 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941000508 |
Koli Barkodu | 08690941000508 |
Koli Ebadı (mm) | 250 x 500 x 210 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | – kcal / – kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | – |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | – |
Doymamış Yağ / Unsturated Fat (g) | – |
Trans Yağ / Trans Fat (g) | – |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | – |
Protein / Protein (g) | – |
Diyet Lifi / Fiber (g) | – |
Sodyum / Sodium (g) | – |
Our products do not contain lard oil and additives.
- 1 Paket Lokma Kadayıf Tatlısı
- 1000 gr. Şeker (5 su bardağı)
- 1000 ml. Su (5 su bardağı)
- Limon: 3-4 damla limon suyu
Hazırlanışı:
- Tüm şerbet malzemelerini (şeker, su, limon) uygun bir tencereye koyarak kaynatıyoruz.
- Orta ateşte şerbeti yaklaşık 30 dakika kaynatıyoruz.
- Şerbet damlaları ağırlaşmaya başladığında, uygun kıvama ulaşmış olur.
- Şerbet ılık hale gelince kadayıfın üzerine eşit olarak dökülür.
Arzuya göre tatlınızı ikram ederken, dondurma, Antep fıstığı, kaymak veya Hindistan cevizi ile süsleyerek servis edebilirsiniz.
Çeşit No | 1069 |
Koli İçi Paket | 20 Paket |
Paket Ağırlığı | 500 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 11,5 kg |
Raf Ömrü | 24 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941411069 |
Koli Barkodu | 08690941411069 |
Koli Ebadı (mm) | 450 x 760 x 580 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | – kcal / – kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | – |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | – |
Doymamış Yağ / Unsturated Fat (g) | – |
Trans Yağ / Trans Fat (g) | – |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | – |
Protein / Protein (g) | – |
Diyet Lifi / Fiber (g) | – |
Sodyum / Sodium (g) | – |
Our products do not contain lard oil and additives.
- 500 gr. KRAL Kurutulmuş Tel Kadayıf
- 1.2 kg şeker (6 su bardağı)
- 1.2 lt. su (6 su bardağı su)
- 3-4 damla limon
- 250 gr. eritilmiş tereyağı/margarin
- İç malzeme: 200 gr. iri öğütülmüş fındık, ceviz ya da Antep fıstığı
Hazırlanışı:
- Tüm şerbet malzemelerini (şeker, su, limon) uygun bir tencereye koyarak kaynatılır.
- Eğer şerbeti süt ile yapacaksanız içine limon suyu ve su ilavesi yapmayınız!
- Şerbet yaklaşık 5 dakika kaynatılır. (Kadayıfın şerbeti daha iyi çekmesi için, şerbetin daha akışkan olması tavsiye edilir.)
- Şerbet 40-50 dakika ılımaya bırakılır.
- Kuru kadayıf önce el yardımıyla uygun bir kâsede küçük parçalara bölünür.
- Bu işlemin ardından kadayıf eritilmiş tere yağı/margarin ile karıştırılır.
- Altı yağlanmış tepsiye kadayıfın yarısı serilir.
- İç malzemesi (fındık/ceviz/Antep fıstığı) 1. Katman üzerine homojen bir şekilde yerleştirilir.
- Kadayıfın diğer yarısı tepsiye serilir.
- Serme işleminin ardından kadayıfın üzeri altı düz mutfak tahtası ya da başka bir cisimle bastırılır.
- Kadayıf tepsisi 180 °C’ye ayarlanmış fırına yerleştirilir. Altı ve üstü kızarana kadar pişirilir.
- Kadayıf sıcak şerbet soğuk olacak şekilde şerbet tatlının üzerine dökülür.
- Yaklaşık 1 saat kadar kadayıfın şerbeti çekmesi beklenir.
- Arzuya göre kadayıf tatlınızı ikram ederken, dondurma, Antep fıstığı, kaymak veya Hindistan cevizi ile süsleyerek servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun…
- Sarma, Bülbül, Gül, Burma Kadayıf Tatlısı
- 1000 gr. Şeker (5 su bardağı)
- 1000 ml. Su (5 su bardağı)
- Limon: 3-4 damla limon suyu
Hazırlanışı:
- Tüm şerbet malzemelerini (şeker, su, limon) uygun bir tencereye koyarak kaynatıyoruz.
- Orta ateşte şerbeti yaklaşık 30 dakika kaynatıyoruz.
- Şerbet damlaları ağırlaşmaya başladığında, uygun kıvama ulaşmış olur.
- Şerbet ılık hale gelince kadayıfın üzerine eşit olarak dökülür.
Arzuya göre tatlınızı ikram ederken, dondurma, Antep fıstığı, kaymak veya Hindistan cevizi ile süsleyerek servis edebilirsiniz.
- 3 adet yufka
- 200 gr. tel kadayıf
- 1 su bardağı ceviz
- 3 su bardağı toz şeker
- 2 su bardağı su
- Yarım limon
Hazırlanışı:
- Şerbet malzemelerini bir tencereye koyarak 25 dakika kaynatıyoruz.
- Kaynayınca soğuması bir kâseye koyuyoruz.
- Şerbet soğurken tatlımızı hazırlıyoruz.
- Kadayıfı ince ince doğruyoruz.
- Cevizi de doğrayıcıdan geçiriyoruz ve kadayıfla karıştırıyoruz.
- Yufkaları tezgâha üst üste açıyoruz.
- Üçünü birden 8 eşit üçgen şeklinde kesiyoruz.
- Geniş kenarlarına kadayıflı harcı paylaştırıyoruz.
- Sigara böreği gibi sarıyoruz.
- Sıvı yağda börekleri kızartıyoruz ve kevgirle alıyoruz.
- Tatlıyı yağdan çıkarınca soğuk şerbete atıyoruz.
- Tatlımız şerbeti çekince çıkarıyoruz ve servis ediyoruz.
Afiyet olsun…
- 350 gr. tel kadayıf
- 2 su bardağı fındık
- 100 gr. tereyağı
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 3 su bardağı Süt
- 2,5 su bardağı toz şeker
Hazırlanışı:
- Fındığı iri şekilde kırılır.
- Tel kadayıftan bir parça koparıp baş kısmına kırılmış fındık koyup sarılır.
- Diğer kadayıflar içinde aynı işlemi uygulanır.
- Yağlanmış fırın kabına sarmalar dizilir.
- Sıvı yağ ve erimiş tereyağını karıştırıp kadayıfların üzerine dökülür.
- Yağını çekmesi için 10 dakika dinlendirip önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar pişirilir.
- Şerbet için, süt ve şeker 20 dakika pişirilip ılımaya bırakılır.
- Tatlı fırından çıkarıldıktan sonra ilk sıcağının çıkması beklenir.
- Ardından ılık şerbeti dökülür.
- Tatlı şerbetini çektikten sonra servis edilir.
Afiyet olsun…
Çeşit No | 1084 |
Koli İçi Paket | 12 Paket |
Paket Ağırlığı | 400 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 5,62 kg |
Raf Ömrü | 24 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941503016 |
Koli Barkodu | 08690941505010 |
Koli Ebadı (mm) | 310 x 310 x 390 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | – kcal / – kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | – |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | – |
Doymamış Yağ / Unsturated Fat (g) | – |
Trans Yağ / Trans Fat (g) | – |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | – |
Protein / Protein (g) | – |
Diyet Lifi / Fiber (g) | – |
Sodyum / Sodium (g) | – |
Our products do not contain lard oil and additives.
- Sarma Kadayıf, Bülbül Yuvası ya da Gül Kadayıf Tatlısı
- 1000 gr. Şeker (5 su bardağı)
- 1000 ml. Su (5 su bardağı)
- Limon: 3-4 damla limon suyu
Hazırlanışı:
- Tüm şerbet malzemelerini (şeker, su, limon) uygun bir tencereye koyarak kaynatıyoruz.
- Orta ateşte şerbeti yaklaşık 30 dakika kaynatıyoruz.
- Şerbet damlaları ağırlaşmaya başladığında, uygun kıvama ulaşmış olur.
- Şerbet ılık hale gelince kadayıfın üzerine eşit olarak dökülür.
Arzuya göre tatlınızı ikram ederken, dondurma, Antep fıstığı, kaymak veya Hindistan cevizi ile süsleyerek servis edebilirsiniz.
Çeşit No | 0492 |
Koli İçi Paket | 12 Paket |
Paket Ağırlığı | 350 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 5,0 kg |
Raf Ömrü | 24 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941000492 |
Koli Barkodu | 08690941000492 |
Koli Ebadı (mm) | 250 x 500 x 210 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | – kcal / – kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | – |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | – |
Doymamış Yağ / Unsturated Fat (g) | – |
Trans Yağ / Trans Fat (g) | – |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | – |
Protein / Protein (g) | – |
Diyet Lifi / Fiber (g) | – |
Sodyum / Sodium (g) | – |
Our products do not contain lard oil and additives.
- 1 Paket Sarma Kadayıf Tatlısı
- 1000 gr. Şeker (5 su bardağı)
- 1000 ml. Su (5 su bardağı)
- Limon: 3-4 damla limon suyu
Hazırlanışı:
- Tüm şerbet malzemelerini (şeker, su, limon) uygun bir tencereye koyarak kaynatıyoruz.
- Orta ateşte şerbeti yaklaşık 30 dakika kaynatıyoruz.
- Şerbet damlaları ağırlaşmaya başladığında, uygun kıvama ulaşmış olur.
- Şerbet ılık hale gelince kadayıfın üzerine eşit olarak dökülür.
Arzuya göre tatlınızı ikram ederken, dondurma, Antep fıstığı, kaymak veya Hindistan cevizi ile süsleyerek servis edebilirsiniz.
Çeşit No | 0515 |
Koli İçi Paket | 12 Paket |
Paket Ağırlığı | 350 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 5 kg |
Raf Ömrü | 24 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941000515 |
Koli Barkodu | 08690941000515 |
Koli Ebadı (mm) | 250 x 500 x 210 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | – kcal / – kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | – |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | – |
Doymamış Yağ / Unsturated Fat (g) | – |
Trans Yağ / Trans Fat (g) | – |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | – |
Protein / Protein (g) | – |
Diyet Lifi / Fiber (g) | – |
Sodyum / Sodium (g) | – |
Our products do not contain lard oil and additives.
- 1 Paket Burma Kadayıf Tatlısı
- 1000 gr. Şeker (5 su bardağı)
- 1000 ml. Su (5 su bardağı)
- Limon: 3-4 damla limon suyu
Hazırlanışı:
- Tüm şerbet malzemelerini (şeker, su, limon) uygun bir tencereye koyarak kaynatıyoruz.
- Orta ateşte şerbeti yaklaşık 30 dakika kaynatıyoruz.
- Şerbet damlaları ağırlaşmaya başladığında, uygun kıvama ulaşmış olur.
- Şerbet ılık hale gelince kadayıfın üzerine eşit olarak dökülür.
Arzuya göre tatlınızı ikram ederken, dondurma, Antep fıstığı, kaymak veya Hindistan cevizi ile süsleyerek servis edebilirsiniz.
Çeşit No | 0485 |
Koli İçi Paket | 12 Paket |
Paket Ağırlığı | 350 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 5 kg |
Raf Ömrü | 24 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941000485 |
Koli Barkodu | 08690941000485 |
Koli Ebadı (mm) | 250 x 500 x 210 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | – kcal / – kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | – |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | – |
Doymamış Yağ / Unsturated Fat (g) | – |
Trans Yağ / Trans Fat (g) | – |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | – |
Protein / Protein (g) | – |
Diyet Lifi / Fiber (g) | – |
Sodyum / Sodium (g) | – |
Our products do not contain lard oil and additives.
- 1 Paket Gül Kadayıf Tatlısı
- 1000 gr. Şeker (5 su bardağı)
- 1000 ml. Su (5 su bardağı)
- Limon: 3-4 damla limon suyu
Hazırlanışı:
- Tüm şerbet malzemelerini (şeker, su, limon) uygun bir tencereye koyarak kaynatıyoruz.
- Orta ateşte şerbeti yaklaşık 30 dakika kaynatıyoruz.
- Şerbet damlaları ağırlaşmaya başladığında, uygun kıvama ulaşmış olur.
- Şerbet ılık hale gelince kadayıfın üzerine eşit olarak dökülür.
Arzuya göre tatlınızı ikram ederken, dondurma, Antep fıstığı, kaymak veya Hindistan cevizi ile süsleyerek servis edebilirsiniz.
Çeşit No | 5091 |
Koli İçi Paket | 12 Paket |
Paket Ağırlığı | 350 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 5 kg |
Raf Ömrü | 24 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941005091 |
Koli Barkodu | 08690941005091 |
Koli Ebadı (mm) | 250 x 500 x 210 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | – kcal / – kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | – |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | – |
Doymamış Yağ / Unsturated Fat (g) | – |
Trans Yağ / Trans Fat (g) | – |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | – |
Protein / Protein (g) | – |
Diyet Lifi / Fiber (g) | – |
Sodyum / Sodium (g) | – |
Our products do not contain lard oil and additives.
- 1 Paket Bülbül Yuvası Kadayıf Tatlısı
- 1000 gr. Şeker (5 su bardağı)
- 1000 ml. Su (5 su bardağı)
- Limon: 3-4 damla limon suyu
Hazırlanışı:
- Tüm şerbet malzemelerini (şeker, su, limon) uygun bir tencereye koyarak kaynatıyoruz.
- Orta ateşte şerbeti yaklaşık 30 dakika kaynatıyoruz.
- Şerbet damlaları ağırlaşmaya başladığında, uygun kıvama ulaşmış olur.
- Şerbet ılık hale gelince kadayıfın üzerine eşit olarak dökülür.
Arzuya göre tatlınızı ikram ederken, dondurma, Antep fıstığı, kaymak veya Hindistan cevizi ile süsleyerek servis edebilirsiniz.
Çeşit No | 0508 |
Koli İçi Paket | 12 Paket |
Paket Ağırlığı | 350 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 5 kg |
Raf Ömrü | 24 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941000508 |
Koli Barkodu | 08690941000508 |
Koli Ebadı (mm) | 250 x 500 x 210 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | – kcal / – kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | – |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | – |
Doymamış Yağ / Unsturated Fat (g) | – |
Trans Yağ / Trans Fat (g) | – |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | – |
Protein / Protein (g) | – |
Diyet Lifi / Fiber (g) | – |
Sodyum / Sodium (g) | – |
Our products do not contain lard oil and additives.
- 1 Paket Lokma Kadayıf Tatlısı
- 1000 gr. Şeker (5 su bardağı)
- 1000 ml. Su (5 su bardağı)
- Limon: 3-4 damla limon suyu
Hazırlanışı:
- Tüm şerbet malzemelerini (şeker, su, limon) uygun bir tencereye koyarak kaynatıyoruz.
- Orta ateşte şerbeti yaklaşık 30 dakika kaynatıyoruz.
- Şerbet damlaları ağırlaşmaya başladığında, uygun kıvama ulaşmış olur.
- Şerbet ılık hale gelince kadayıfın üzerine eşit olarak dökülür.
Arzuya göre tatlınızı ikram ederken, dondurma, Antep fıstığı, kaymak veya Hindistan cevizi ile süsleyerek servis edebilirsiniz.
Çeşit No | 1069 |
Koli İçi Paket | 20 Paket |
Paket Ağırlığı | 500 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 11,5 kg |
Raf Ömrü | 24 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941411069 |
Koli Barkodu | 08690941411069 |
Koli Ebadı (mm) | 450 x 760 x 580 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | – kcal / – kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | – |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | – |
Doymamış Yağ / Unsturated Fat (g) | – |
Trans Yağ / Trans Fat (g) | – |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | – |
Protein / Protein (g) | – |
Diyet Lifi / Fiber (g) | – |
Sodyum / Sodium (g) | – |
Our products do not contain lard oil and additives.
- 500 gr. KRAL Kurutulmuş Tel Kadayıf
- 1.2 kg şeker (6 su bardağı)
- 1.2 lt. su (6 su bardağı su)
- 3-4 damla limon
- 250 gr. eritilmiş tereyağı/margarin
- İç malzeme: 200 gr. iri öğütülmüş fındık, ceviz ya da Antep fıstığı
Hazırlanışı:
- Tüm şerbet malzemelerini (şeker, su, limon) uygun bir tencereye koyarak kaynatılır.
- Eğer şerbeti süt ile yapacaksanız içine limon suyu ve su ilavesi yapmayınız!
- Şerbet yaklaşık 5 dakika kaynatılır. (Kadayıfın şerbeti daha iyi çekmesi için, şerbetin daha akışkan olması tavsiye edilir.)
- Şerbet 40-50 dakika ılımaya bırakılır.
- Kuru kadayıf önce el yardımıyla uygun bir kâsede küçük parçalara bölünür.
- Bu işlemin ardından kadayıf eritilmiş tere yağı/margarin ile karıştırılır.
- Altı yağlanmış tepsiye kadayıfın yarısı serilir.
- İç malzemesi (fındık/ceviz/Antep fıstığı) 1. Katman üzerine homojen bir şekilde yerleştirilir.
- Kadayıfın diğer yarısı tepsiye serilir.
- Serme işleminin ardından kadayıfın üzeri altı düz mutfak tahtası ya da başka bir cisimle bastırılır.
- Kadayıf tepsisi 180 °C’ye ayarlanmış fırına yerleştirilir. Altı ve üstü kızarana kadar pişirilir.
- Kadayıf sıcak şerbet soğuk olacak şekilde şerbet tatlının üzerine dökülür.
- Yaklaşık 1 saat kadar kadayıfın şerbeti çekmesi beklenir.
- Arzuya göre kadayıf tatlınızı ikram ederken, dondurma, Antep fıstığı, kaymak veya Hindistan cevizi ile süsleyerek servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun…
- Sarma, Bülbül, Gül, Burma Kadayıf Tatlısı
- 1000 gr. Şeker (5 su bardağı)
- 1000 ml. Su (5 su bardağı)
- Limon: 3-4 damla limon suyu
Hazırlanışı:
- Tüm şerbet malzemelerini (şeker, su, limon) uygun bir tencereye koyarak kaynatıyoruz.
- Orta ateşte şerbeti yaklaşık 30 dakika kaynatıyoruz.
- Şerbet damlaları ağırlaşmaya başladığında, uygun kıvama ulaşmış olur.
- Şerbet ılık hale gelince kadayıfın üzerine eşit olarak dökülür.
Arzuya göre tatlınızı ikram ederken, dondurma, Antep fıstığı, kaymak veya Hindistan cevizi ile süsleyerek servis edebilirsiniz.
- 3 adet yufka
- 200 gr. tel kadayıf
- 1 su bardağı ceviz
- 3 su bardağı toz şeker
- 2 su bardağı su
- Yarım limon
Hazırlanışı:
- Şerbet malzemelerini bir tencereye koyarak 25 dakika kaynatıyoruz.
- Kaynayınca soğuması bir kâseye koyuyoruz.
- Şerbet soğurken tatlımızı hazırlıyoruz.
- Kadayıfı ince ince doğruyoruz.
- Cevizi de doğrayıcıdan geçiriyoruz ve kadayıfla karıştırıyoruz.
- Yufkaları tezgâha üst üste açıyoruz.
- Üçünü birden 8 eşit üçgen şeklinde kesiyoruz.
- Geniş kenarlarına kadayıflı harcı paylaştırıyoruz.
- Sigara böreği gibi sarıyoruz.
- Sıvı yağda börekleri kızartıyoruz ve kevgirle alıyoruz.
- Tatlıyı yağdan çıkarınca soğuk şerbete atıyoruz.
- Tatlımız şerbeti çekince çıkarıyoruz ve servis ediyoruz.
Afiyet olsun…
- 350 gr. tel kadayıf
- 2 su bardağı fındık
- 100 gr. tereyağı
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 3 su bardağı Süt
- 2,5 su bardağı toz şeker
Hazırlanışı:
- Fındığı iri şekilde kırılır.
- Tel kadayıftan bir parça koparıp baş kısmına kırılmış fındık koyup sarılır.
- Diğer kadayıflar içinde aynı işlemi uygulanır.
- Yağlanmış fırın kabına sarmalar dizilir.
- Sıvı yağ ve erimiş tereyağını karıştırıp kadayıfların üzerine dökülür.
- Yağını çekmesi için 10 dakika dinlendirip önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar pişirilir.
- Şerbet için, süt ve şeker 20 dakika pişirilip ılımaya bırakılır.
- Tatlı fırından çıkarıldıktan sonra ilk sıcağının çıkması beklenir.
- Ardından ılık şerbeti dökülür.
- Tatlı şerbetini çektikten sonra servis edilir.
Afiyet olsun…
Çeşit No | 1084 |
Koli İçi Paket | 24 Paket |
Paket Ağırlığı | 400 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 5,62 kg |
Raf Ömrü | 24 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941503016 |
Koli Barkodu | 08690941505010 |
Koli Ebadı (mm) | 310 x 310 x 390 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | – kcal / – kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | – |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | – |
Doymamış Yağ / Unsturated Fat (g) | – |
Trans Yağ / Trans Fat (g) | – |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | – |
Protein / Protein (g) | – |
Diyet Lifi / Fiber (g) | – |
Sodyum / Sodium (g) | – |
Our products do not contain lard oil and additives.
- Sarma Kadayıf, Bülbül Yuvası ya da Gül Kadayıf Tatlısı
- 1000 gr. Şeker (5 su bardağı)
- 1000 ml. Su (5 su bardağı)
- Limon: 3-4 damla limon suyu
Hazırlanışı:
- Tüm şerbet malzemelerini (şeker, su, limon) uygun bir tencereye koyarak kaynatıyoruz.
- Orta ateşte şerbeti yaklaşık 30 dakika kaynatıyoruz.
- Şerbet damlaları ağırlaşmaya başladığında, uygun kıvama ulaşmış olur.
- Şerbet ılık hale gelince kadayıfın üzerine eşit olarak dökülür.
Arzuya göre tatlınızı ikram ederken, dondurma, Antep fıstığı, kaymak veya Hindistan cevizi ile süsleyerek servis edebilirsiniz.