Çeşit No | 0089 |
Koli İçi Paket | 24 Paket |
Paket Ağırlığı | 250 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 7,6 kg |
Raf Ömrü | 24 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941000089 |
Koli Barkodu | 08690941000089 |
Koli Ebadı (mm) | 406 x 406 x 722 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | 350 kcal / 1464,44 kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | 0,46 |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | 0,10 |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | 85,40 |
Şekerler / Sugars (g) | 0,01 |
Protein (g) | 1,10 |
Tuz / Salt (g) | 0 |
Our products do not contain lard oil and additives.
- 250 gr. Kral Güllaç
- Süt: 1,75 lt. (8,5 su bardağı) süt
- Şeker: 600 gr. (3 su bardağı) şeker
- 150 gr. çekilmiş ceviz, fındık ya da Antep fıstığı
Hazırlanışı:
- Süt, şeker ile kaynatılır. Amaç şekerin sütte erimesidir.
- Şekerli süt, el yakmayacak ısı düzeyine inmesi için dinlendirilir.
- Uygun ölçülerdeki tepsiye güllaç yapraklarının parlak yüzeyleri üste gelecek şekilde bir yaprak güllaç yerleştirilir.
- Üzerine ılık süt gezdirilir. Bu işleme güllaç ve süt bitene kadar devam edilir.
(1 gün içerisinde tüketilecekse arasına arzuya göre çekilmiş ceviz, fındık veya Antep fıstığı ilave edilebilir.) - Güllaç tatlısı 2 saat dinlendirilir. Üzeri ceviz, Antep fıstığı, fındık, nar, vişne veya çilek ile süslenerek servis edilir.
NOT: İsteğe göre gül suyu veya vanilya ilave edilebilir.
Çeşit No | 0119 |
Koli İçi Paket | 20 Paket |
Paket Ağırlığı | 250 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 6,4 kg |
Raf Ömrü | 24 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941000119 |
Koli Barkodu | 08690941000119 |
Koli Ebadı (mm) | 406 x 406 x 612 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | 370 kcal / 1548,08 kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | 0,30 |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | 0,10 |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | 85,52 |
Şekerler / Sugars (g) | 0,01 |
Protein (g) | 3,48 |
Tuz / Salt (g) | 0 |
Our products do not contain lard oil and additives.
- 250 gr. Kral Güllaç
- Süt: 1,75 lt. (8,5 su bardağı) süt
- Şeker: 600 gr. (3 su bardağı) şeker
- 150 gr. çekilmiş ceviz, fındık ya da Antep fıstığı
Hazırlanışı:
- Süt, şeker ile kaynatılır. Amaç şekerin sütte erimesidir.
- Şekerli süt, el yakmayacak ısı düzeyine inmesi için dinlendirilir.
- Uygun ölçülerdeki tepsiye güllaç yapraklarının parlak yüzeyleri üste gelecek şekilde bir yaprak güllaç yerleştirilir.
- Üzerine ılık süt gezdirilir. Bu işleme güllaç ve süt bitene kadar devam edilir.
(1 gün içerisinde tüketilecekse arasına arzuya göre çekilmiş ceviz, fındık veya Antep fıstığı ilave edilebilir.) - Güllaç tatlısı 2 saat dinlendirilir. Üzeri ceviz, Antep fıstığı, fındık, nar, vişne veya çilek ile süslenerek servis edilir.
NOT: İsteğe göre gül suyu veya vanilya ilave edilebilir.
Çeşit No | 0386 |
Koli İçi Paket | 30 Paket |
Paket Ağırlığı | 300 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 11,5 kg |
Raf Ömrü | 24 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941000386 |
Koli Barkodu | 08690941000386 |
Koli Ebadı (mm) | 420 x 420 x 760 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | 350 kcal / 1464,44 kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | 0,46 |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | 0,10 |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | 85,40 |
Şekerler / Sugars (g) | 0,01 |
Protein (g) | 1,10 |
Tuz / Salt (g) | 0 |
Our products do not contain lard oil and additives.
- 300 gr. Güllaç
- Süt: 2 lt. (10 su bardağı) süt
- Şeker: 800 gr. (4 su bardağı) şeker
- 200 gr. çekilmiş ceviz, fındık ya da Antep fıstığı
Hazırlanışı:
- Süt, şeker ile kaynatılır. Amaç şekerin sütte erimesidir.
- Şekerli süt, el yakmayacak ısı düzeyine inmesi için dinlendirilir.
- Uygun ölçülerdeki tepsiye güllaç yapraklarının parlak yüzeyleri üste gelecek şekilde bir yaprak güllaç yerleştirilir.
- Üzerine ılık süt gezdirilir. Bu işleme güllaç ve süt bitene kadar devam edilir.
(1 gün içerisinde tüketilecekse arasına arzuya göre çekilmiş ceviz, fındık veya Antep fıstığı ilave edilebilir.) - Güllaç tatlısı 2 saat dinlendirilir. Üzeri ceviz, Antep fıstığı, fındık, nar, vişne veya çilek ile süslenerek servis edilir.
NOT: İsteğe göre gül suyu veya vanilya ilave edilebilir.
Çeşit No | 0951 |
Koli İçi Paket | 16 Paket |
Paket Ağırlığı | 400 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 8,0 kg |
Raf Ömrü | 24 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941460951 |
Koli Barkodu | 08690941307959 |
Koli Ebadı (mm) | 420 x 420 x 750 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | 350 kcal / 1464,44 kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | 0,46 |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | 0,10 |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | 85,40 |
Şekerler / Sugars (g) | 0,01 |
Protein (g) | 1,10 |
Tuz / Salt (g) | 0 |
Our products do not contain lard oil and additives.
- 400 gr. Güllaç
- Süt: 2,8 lt. (15 su bardağı) süt
- Şeker: 1000 gr. (5 su bardağı) şeker
- 250 gr. çekilmiş ceviz, fındık ya da Antep fıstığı
Hazırlanışı:
- Süt, şeker ile kaynatılır. Amaç şekerin sütte erimesidir.
- Şekerli süt, el yakmayacak ısı düzeyine inmesi için dinlendirilir.
- Uygun ölçülerdeki tepsiye güllaç yapraklarının parlak yüzeyleri üste gelecek şekilde bir yaprak güllaç yerleştirilir.
- Üzerine ılık süt gezdirilir. Bu işleme güllaç ve süt bitene kadar devam edilir.
(1 gün içerisinde tüketilecekse arasına arzuya göre çekilmiş ceviz, fındık veya Antep fıstığı ilave edilebilir.) - Güllaç tatlısı 2 saat dinlendirilir. Üzeri ceviz, Antep fıstığı, fındık, nar, vişne veya çilek ile süslenerek servis edilir.
NOT: İsteğe göre gül suyu veya vanilya ilave edilebilir.
Çeşit No | 0072 |
Koli İçi Paket | 20 Paket |
Paket Ağırlığı | 500 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 12 kg |
Raf Ömrü | 24 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941000072 |
Koli Barkodu | 08690941000072 |
Koli Ebadı (mm) | 406 x 406 x 872 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | 350 kcal / 1464,44 kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | 0,46 |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | 0,10 |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | 85,40 |
Şekerler / Sugars (g) | 0,01 |
Protein (g) | 1,10 |
Tuz / Salt (g) | 0 |
Our products do not contain lard oil and additives.
- 500 gr. Güllaç
- Süt: 3 lt. (16 su bardağı) süt
- Şeker: 1200 gr. (6 su bardağı) şeker
- 300 gr. çekilmiş ceviz, fındık ya da Antep fıstığı
Hazırlanışı:
- Süt, şeker ile kaynatılır. Amaç şekerin sütte erimesidir.
- Şekerli süt, el yakmayacak ısı düzeyine inmesi için dinlendirilir.
- Uygun ölçülerdeki tepsiye güllaç yapraklarının parlak yüzeyleri üste gelecek şekilde bir yaprak güllaç yerleştirilir.
- Üzerine ılık süt gezdirilir. Bu işleme güllaç ve süt bitene kadar devam edilir.
(1 gün içerisinde tüketilecekse arasına arzuya göre çekilmiş ceviz, fındık veya Antep fıstığı ilave edilebilir.) - Güllaç tatlısı 2 saat dinlendirilir. Üzeri ceviz, Antep fıstığı, fındık, nar, vişne veya çilek ile süslenerek servis edilir.
NOT: İsteğe göre gül suyu veya vanilya ilave edilebilir.
Çeşit No | 0076 |
Koli İçi Paket | 12 Paket |
Paket Ağırlığı | 100 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 1,6 kg |
Raf Ömrü | 24 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941200076 |
Koli Barkodu | 08690941200076 |
Koli Ebadı (mm) | 240 x 490 x 220 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | 350 kcal / 1464,44 kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | 0,46 |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | 0,1 |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | 85,4 |
Şekerler / Sugars (g) | 0,01 |
Protein (g) | 1,1 |
Tuz / Salt (g) | 0 |
Our products do not contain lard oil and additives.
- 100 gr. Güllaç
- Süt: 700 ml. (3,5 su bardağı) süt
- Şeker: 250 gr. (1,5 su bardağı) şeker
- 75 gr. çekilmiş ceviz, fındık ya da Antep fıstığı
Hazırlanışı:
- Süt, şeker ile kaynatılır. Amaç şekerin sütte erimesidir.
- Şekerli süt, el yakmayacak ısı düzeyine inmesi için dinlendirilir.
- Uygun ölçülerdeki tepsiye güllaç yapraklarının parlak yüzeyleri üste gelecek şekilde bir yaprak güllaç yerleştirilir.
- Üzerine ılık süt gezdirilir. Bu işleme güllaç ve süt bitene kadar devam edilir.
(1 gün içerisinde tüketilecekse arasına arzuya göre çekilmiş ceviz, fındık veya Antep fıstığı ilave edilebilir.) - Güllaç tatlısı 2 saat dinlendirilir. Üzeri ceviz, Antep fıstığı, fındık, nar, vişne veya çilek ile süslenerek servis edilir.
NOT: İsteğe göre gül suyu veya vanilya ilave edilebilir.
Çeşit No | 0089 |
Koli İçi Paket | 24 Paket |
Paket Ağırlığı | 250 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 7,6 kg |
Raf Ömrü | 24 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941000089 |
Koli Barkodu | 08690941000089 |
Koli Ebadı (mm) | 406 x 406 x 722 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | 350 kcal / 1464,44 kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | 0,46 |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | 0,10 |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | 85,40 |
Şekerler / Sugars (g) | 0,01 |
Protein (g) | 1,10 |
Tuz / Salt (g) | 0 |
Our products do not contain lard oil and additives.
- 250 gr. Kral Güllaç
- Süt: 1,75 lt. (8,5 su bardağı) süt
- Şeker: 600 gr. (3 su bardağı) şeker
- 150 gr. çekilmiş ceviz, fındık ya da Antep fıstığı
Hazırlanışı:
- Süt, şeker ile kaynatılır. Amaç şekerin sütte erimesidir.
- Şekerli süt, el yakmayacak ısı düzeyine inmesi için dinlendirilir.
- Uygun ölçülerdeki tepsiye güllaç yapraklarının parlak yüzeyleri üste gelecek şekilde bir yaprak güllaç yerleştirilir.
- Üzerine ılık süt gezdirilir. Bu işleme güllaç ve süt bitene kadar devam edilir.
(1 gün içerisinde tüketilecekse arasına arzuya göre çekilmiş ceviz, fındık veya Antep fıstığı ilave edilebilir.) - Güllaç tatlısı 2 saat dinlendirilir. Üzeri ceviz, Antep fıstığı, fındık, nar, vişne veya çilek ile süslenerek servis edilir.
NOT: İsteğe göre gül suyu veya vanilya ilave edilebilir.
Çeşit No | 0119 |
Koli İçi Paket | 20 Paket |
Paket Ağırlığı | 250 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 6,4 kg |
Raf Ömrü | 24 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941000119 |
Koli Barkodu | 08690941000119 |
Koli Ebadı (mm) | 406 x 406 x 612 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | 370 kcal / 1548,08 kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | 0,30 |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | 0,10 |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | 85,52 |
Şekerler / Sugars (g) | 0,01 |
Protein (g) | 3,48 |
Tuz / Salt (g) | 0 |
Our products do not contain lard oil and additives.
- 250 gr. Kral Güllaç
- Süt: 1,75 lt. (8,5 su bardağı) süt
- Şeker: 600 gr. (3 su bardağı) şeker
- 150 gr. çekilmiş ceviz, fındık ya da Antep fıstığı
Hazırlanışı:
- Süt, şeker ile kaynatılır. Amaç şekerin sütte erimesidir.
- Şekerli süt, el yakmayacak ısı düzeyine inmesi için dinlendirilir.
- Uygun ölçülerdeki tepsiye güllaç yapraklarının parlak yüzeyleri üste gelecek şekilde bir yaprak güllaç yerleştirilir.
- Üzerine ılık süt gezdirilir. Bu işleme güllaç ve süt bitene kadar devam edilir.
(1 gün içerisinde tüketilecekse arasına arzuya göre çekilmiş ceviz, fındık veya Antep fıstığı ilave edilebilir.) - Güllaç tatlısı 2 saat dinlendirilir. Üzeri ceviz, Antep fıstığı, fındık, nar, vişne veya çilek ile süslenerek servis edilir.
NOT: İsteğe göre gül suyu veya vanilya ilave edilebilir.
Çeşit No | 0386 |
Koli İçi Paket | 30 Paket |
Paket Ağırlığı | 300 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 11,5 kg |
Raf Ömrü | 24 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941000386 |
Koli Barkodu | 08690941000386 |
Koli Ebadı (mm) | 420 x 420 x 760 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | 350 kcal / 1464,44 kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | 0,46 |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | 0,10 |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | 85,40 |
Şekerler / Sugars (g) | 0,01 |
Protein (g) | 1,10 |
Tuz / Salt (g) | 0 |
Our products do not contain lard oil and additives.
- 300 gr. Güllaç
- Süt: 2 lt. (10 su bardağı) süt
- Şeker: 800 gr. (4 su bardağı) şeker
- 200 gr. çekilmiş ceviz, fındık ya da Antep fıstığı
Hazırlanışı:
- Süt, şeker ile kaynatılır. Amaç şekerin sütte erimesidir.
- Şekerli süt, el yakmayacak ısı düzeyine inmesi için dinlendirilir.
- Uygun ölçülerdeki tepsiye güllaç yapraklarının parlak yüzeyleri üste gelecek şekilde bir yaprak güllaç yerleştirilir.
- Üzerine ılık süt gezdirilir. Bu işleme güllaç ve süt bitene kadar devam edilir.
(1 gün içerisinde tüketilecekse arasına arzuya göre çekilmiş ceviz, fındık veya Antep fıstığı ilave edilebilir.) - Güllaç tatlısı 2 saat dinlendirilir. Üzeri ceviz, Antep fıstığı, fındık, nar, vişne veya çilek ile süslenerek servis edilir.
NOT: İsteğe göre gül suyu veya vanilya ilave edilebilir.
Çeşit No | 0951 |
Koli İçi Paket | 16 Paket |
Paket Ağırlığı | 400 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 8,0 kg |
Raf Ömrü | 24 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941460951 |
Koli Barkodu | 08690941307959 |
Koli Ebadı (mm) | 420 x 420 x 750 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | 350 kcal / 1464,44 kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | 0,46 |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | 0,10 |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | 85,40 |
Şekerler / Sugars (g) | 0,01 |
Protein (g) | 1,10 |
Tuz / Salt (g) | 0 |
Our products do not contain lard oil and additives.
- 400 gr. Güllaç
- Süt: 2,8 lt. (15 su bardağı) süt
- Şeker: 1000 gr. (5 su bardağı) şeker
- 250 gr. çekilmiş ceviz, fındık ya da Antep fıstığı
Hazırlanışı:
- Süt, şeker ile kaynatılır. Amaç şekerin sütte erimesidir.
- Şekerli süt, el yakmayacak ısı düzeyine inmesi için dinlendirilir.
- Uygun ölçülerdeki tepsiye güllaç yapraklarının parlak yüzeyleri üste gelecek şekilde bir yaprak güllaç yerleştirilir.
- Üzerine ılık süt gezdirilir. Bu işleme güllaç ve süt bitene kadar devam edilir.
(1 gün içerisinde tüketilecekse arasına arzuya göre çekilmiş ceviz, fındık veya Antep fıstığı ilave edilebilir.) - Güllaç tatlısı 2 saat dinlendirilir. Üzeri ceviz, Antep fıstığı, fındık, nar, vişne veya çilek ile süslenerek servis edilir.
NOT: İsteğe göre gül suyu veya vanilya ilave edilebilir.
Çeşit No | 0072 |
Koli İçi Paket | 20 Paket |
Paket Ağırlığı | 500 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 12 kg |
Raf Ömrü | 24 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941000072 |
Koli Barkodu | 08690941000072 |
Koli Ebadı (mm) | 406 x 406 x 872 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | 350 kcal / 1464,44 kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | 0,46 |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | 0,10 |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | 85,40 |
Şekerler / Sugars (g) | 0,01 |
Protein (g) | 1,10 |
Tuz / Salt (g) | 0 |
Our products do not contain lard oil and additives.
- 500 gr. Güllaç
- Süt: 3 lt. (16 su bardağı) süt
- Şeker: 1200 gr. (6 su bardağı) şeker
- 300 gr. çekilmiş ceviz, fındık ya da Antep fıstığı
Hazırlanışı:
- Süt, şeker ile kaynatılır. Amaç şekerin sütte erimesidir.
- Şekerli süt, el yakmayacak ısı düzeyine inmesi için dinlendirilir.
- Uygun ölçülerdeki tepsiye güllaç yapraklarının parlak yüzeyleri üste gelecek şekilde bir yaprak güllaç yerleştirilir.
- Üzerine ılık süt gezdirilir. Bu işleme güllaç ve süt bitene kadar devam edilir.
(1 gün içerisinde tüketilecekse arasına arzuya göre çekilmiş ceviz, fındık veya Antep fıstığı ilave edilebilir.) - Güllaç tatlısı 2 saat dinlendirilir. Üzeri ceviz, Antep fıstığı, fındık, nar, vişne veya çilek ile süslenerek servis edilir.
NOT: İsteğe göre gül suyu veya vanilya ilave edilebilir.
Çeşit No | 0076 |
Koli İçi Paket | 12 Paket |
Paket Ağırlığı | 100 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 1,6 kg |
Raf Ömrü | 24 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941200076 |
Koli Barkodu | 08690941200076 |
Koli Ebadı (mm) | 240 x 490 x 220 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | 350 kcal / 1464,44 kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | 0,46 |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | 0,1 |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | 85,4 |
Şekerler / Sugars (g) | 0,01 |
Protein (g) | 1,1 |
Tuz / Salt (g) | 0 |
Our products do not contain lard oil and additives.
- 100 gr. Güllaç
- Süt: 700 ml. (3,5 su bardağı) süt
- Şeker: 250 gr. (1,5 su bardağı) şeker
- 75 gr. çekilmiş ceviz, fındık ya da Antep fıstığı
Hazırlanışı:
- Süt, şeker ile kaynatılır. Amaç şekerin sütte erimesidir.
- Şekerli süt, el yakmayacak ısı düzeyine inmesi için dinlendirilir.
- Uygun ölçülerdeki tepsiye güllaç yapraklarının parlak yüzeyleri üste gelecek şekilde bir yaprak güllaç yerleştirilir.
- Üzerine ılık süt gezdirilir. Bu işleme güllaç ve süt bitene kadar devam edilir.
(1 gün içerisinde tüketilecekse arasına arzuya göre çekilmiş ceviz, fındık veya Antep fıstığı ilave edilebilir.) - Güllaç tatlısı 2 saat dinlendirilir. Üzeri ceviz, Antep fıstığı, fındık, nar, vişne veya çilek ile süslenerek servis edilir.
NOT: İsteğe göre gül suyu veya vanilya ilave edilebilir.