Kral Ürünler
Kral Eriştesi 250 gr
Çeşit No | 0188 |
Koli İçi Paket | 40 Paket |
Paket Ağırlığı | 250 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 10,5 kg |
Raf Ömrü | 12 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941000188 |
Koli Barkodu | 08690941100130 |
246 x 476 x 292 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | 439 kcal / 1837 kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | 3,0 |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | 1,22 |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | 72,24 |
Şeker / Sugar (g) | 0 |
Protein / Protein (g) | 9,50 |
Diyet Lifi / Fiber (g) | 5,90 |
Sodyum / Sodium (g) | 0,95 |
Mamüllerimizin hiçbir çeșidinde domuz yağı ve katkıları yoktur.
Our products do not contain lard oil and additives.
Our products do not contain lard oil and additives.
Malzemeler:
- 1 paket (250 gr.) Kral Erişte
- 2 litre (10 su bardağı) su
- 1 çorba kaşığı tereyağı
Hazırlanışı:
- 2 Litre su kaynatılır.
- İçerisine 1 paket Kral Erişte boşaltılarak 20 dakika haşlanır.
- Haşlanmış olan erişte süzülür.
- Servis tabağına alındıktan sonra üzerine tereyağlı, peynirli ve soslu hazırlanmış malzeme gezdirilir.
- Arzuya göre baharat çeşitleri de serpiştirilerek servis yapılır.
Afiyet olsun…
Malzemeler:
- 1 paket (250 gr.) Kral Erişte
- 4 tane tavuk budu
- 1 çorba kaşığı tereyağı
- 1 çorba kaşığı zeytinyağı
- 1 su bardağı iri kıyılmış ceviz
- 1 çay bardağı tulum peyniri
- 3 diş sarımsak
- Tuz, nane, kırmızı toz biber
Hazırlanışı:
- Tavuk butlarını haşlayıp suyunu başka bir tencereye süzün.
- Tavuk butlarını incecik didin.
- Tavuk suyuna tuz ekleyip erişteyi haşlayın.
- İyice yumuşayınca süzgeçten geçirin.
- Tereyağını eritip sarımsağı nane ve toz kırmızı biberle yağda kavurun.
- Üzerine cevizi ve didiklenmiş tavuk etini ekleyip birkaç dakika çevirin.
- Erişteyi ilave edip tüm malzemeyi karıştırın.
- Erişteyi servis tabağına alın.
- Üzerine ezilmiş tulum peynirini serpip sıcak servis yapın.
Afiyet olsun…
Malzemeler:
- 1 paket (250 gr.) erişte
- 2 adet tavuk göğüs
- 1 su bardağı haşlanmış nohut
- 1 kâse yoğurt
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 2 litre (10 su bardağı) Su
- Tuz
- Pul kırmızı biber
Hazırlanışı:
- 2 adet tavuk göğsünü haşlayıp didikleyin.
- Yapışmayan tavada 1 yemek kaşığı tereyağını eritin.
- Üzerine yarım paket erişteyi ekleyip kavurun.
- Rengi koyulaşınca üzerine tavukları ve haşlanmış nohutları ilave edip kavurmaya devam edin.
- Daha sonra geriye kalan yarım paket erişteyi de ekleyip bir iki defa karıştırın.
- Üzerine erişteler pişecek kadar su ekleyin.
- Bu aşamada tuzunu da ekledikten sonra kısık ateşte pişmesini bekleyin.
- Hazır olan tavuklu eriştemizi cam bir kaba alın.
- İlk sıcaklığı çıkınca üzerine yoğurdunu ekleyin. (Yoğurt sarımsaklı da olabilir.)
- 1 yemek kaşığı tereyağında pul biberi yakıp, karışımın üzerinde gezdirin. (İsteğe bağlı olarak nane de eklenebilir)
Afiyet Olsun!
Kral Eriştesi 500 gr
Çeşit No | 0511 |
Koli İçi Paket | 20 Paket |
Paket Ağırlığı | 500 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 10,5 kg |
Raf Ömrü | 12 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941110511 |
Koli Barkodu | 08690941000539 |
Koli Ebadı (mm) | 246 x 476 x 292 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | 439 kcal / 1837 kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | 3,0 |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | 1,22 |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | 72,24 |
Şeker / Sugar (g) | 0 |
Protein / Protein (g) | 9,50 |
Diyet Lifi / Fiber (g) | 5,90 |
Sodyum / Sodium (g) | 0,95 |
Mamüllerimizin hiçbir çeșidinde domuz yağı ve katkıları yoktur.
Our products do not contain lard oil and additives.
Our products do not contain lard oil and additives.
Malzemeler:
- 1 paket 500 gr. Kral Erişte
- 4 litre (20 su bardağı) su
- 2 çorba kaşığı tereyağı
Hazırlanışı:
- 4 Litre su kaynatılır.
- İçerisine 1 paket Kral Erişte boşaltılarak 20 dakika haşlanır.
- Haşlanmış olan erişte süzülür.
- Servis tabağına alındıktan sonra üzerine tereyağlı, peynirli ve soslu hazırlanmış malzeme gezdirilir.
- Arzuya göre baharat çeşitleri de serpiştirilerek servis yapılır.
Afiyet olsun…
Malzemeler:
- 1 paket (500 gr.) Kral Erişte
- 4 tane tavuk budu
- 1 çorba kaşığı tereyağı
- 1 çorba kaşığı zeytinyağı
- 1 su bardağı iri kıyılmış ceviz
- 1 çay bardağı tulum peyniri
- 3 diş sarımsak
- Tuz, nane, kırmızı toz biber
Hazırlanışı:
- Tavuk butlarını haşlayıp suyunu başka bir tencereye süzün.
- Tavuk butlarını incecik didin.
- Tavuk suyuna tuz ekleyip erişteyi haşlayın.
- İyice yumuşayınca süzgeçten geçirin.
- Tereyağını eritip sarımsağı nane ve toz kırmızı biberle yağda kavurun.
- Üzerine cevizi ve didiklenmiş tavuk etini ekleyip birkaç dakika çevirin.
- Erişteyi ilave edip tüm malzemeyi karıştırın.
- Erişteyi servis tabağına alın.
- Üzerine ezilmiş tulum peynirini serpip sıcak servis yapın.
Afiyet olsun…
Malzemeler:
- 1 paket (500 gr.) erişte
- 2 adet tavuk göğüs
- 1 su bardağı haşlanmış nohut
- 1 kâse yoğurt
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 2 litre (10 su bardağı) Su
- Tuz
- Pul kırmızı biber
Hazırlanışı:
- 2 adet tavuk göğsünü haşlayıp didikleyin.
- Yapışmayan tavada 1 yemek kaşığı tereyağını eritin.
- Üzerine yarım paket erişteyi ekleyip kavurun.
- Rengi koyulaşınca üzerine tavukları ve haşlanmış nohutları ilave edip kavurmaya devam edin.
- Daha sonra geriye kalan yarım paket erişteyi de ekleyip bir iki defa karıştırın.
- Üzerine erişteler pişecek kadar su ekleyin.
- Bu aşamada tuzunu da ekledikten sonra kısık ateşte pişmesini bekleyin.
- Hazır olan tavuklu eriştemizi cam bir kaba alın.
- İlk sıcaklığı çıkınca üzerine yoğurdunu ekleyin. (Yoğurt sarımsaklı da olabilir.)
- 1 yemek kaşığı tereyağında pul biberi yakıp, karışımın üzerinde gezdirin. (İsteğe bağlı olarak nane de eklenebilir)
Afiyet Olsun!
KRAL ERİŞTE SOSU TARİFLERİ
Malzemeler:
- 200 gr. Mantar
- 50 gr. Tereyağı
- 100 ml. tavuk suyu
- 20 ml. zeytinyağı
- 20 gr. Dolmalık fıstık
- 100 gr. kaşar peyniri (rendelenmiş)
- 150 ml. Krema
- 1 adet yumurta
Hazırlanışı:
- Dolmalık fıstığı renkleri dönene kadar kavurun.
- Zeytinyağında küp şeklinde doğranmış soğan ve ince kıyılmış 2 diş sarımsağı kavurun.
- İnce doğranmış mantarı ekleyin.
- Krema ve tavuk suyu ilave edip 10 dakika pişirin.
- 1 adet yumurtayı çırpın ve sosa azar azar ilave edin.
- Kavrulmuş fıstık tuz ve taze çekilmiş karabiberi ekleyin.
Afiyet olsun…
Malzemeler:
- 250 gr. kıyma
- 250 gr. domates
- 1 adet kırmızı dolmalık biber
- 2 adet tatlı yeşil sivri biber
- 1 diş sarımsak
- 5 adet yumurta büyüklüğünde soyulmuş domates
- 1 silme yemek kaşığı biber salçası
- 2 orta boy soğan
- Tuz
Hazırlanışı:
- Biberleri ve sarımsağı ve soğanı olabilecek en ince şekilde kıyın.
- Yağı derin tavaya atın ve ısıtın.
- Arkasından soğanları kızmış yağa atın biraz kızarttıktan sonra kıyılmış biberi ve kıyılmış sarımsağı tavaya ekleyip kızartın.
- Ardından kıymayı ekleyip iyice kavurun.
- Bu karışıma biber salçasını katıp biraz birlikte kavurduktan sonra ince kıyılmış kabuksuz domatesleri ekleyin ve tuzunu atın.
- Bir bardak su ekleyin. İyice pişirin.
- Pişmiş eriştenin üzerine sostan önce sarımsaklı yoğurt dökerseniz daha nefis bir sos karışımı olacaktır.
Afiyet olsun…
Kral Eriştesi 250 gr
Çeşit No | 0188 |
Koli İçi Paket | 40 Paket |
Paket Ağırlığı | 250 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 10,5 kg |
Raf Ömrü | 12 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941000188 |
Koli Barkodu | 08690941100130 |
Koli Ebadı (mm) | 246 x 476 x 292 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | 439 kcal / 1837 kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | 3,0 |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | 1,22 |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | 72,24 |
Şeker / Sugar (g) | 0 |
Protein / Protein (g) | 9,50 |
Diyet Lifi / Fiber (g) | 5,90 |
Sodyum / Sodium (g) | 0,95 |
Mamüllerimizin hiçbir çeșidinde domuz yağı ve katkıları yoktur.
Our products do not contain lard oil and additives.
Our products do not contain lard oil and additives.
Malzemeler:
- 1 paket (250 gr.) Kral Erişte
- 2 litre (10 su bardağı) su
- 1 çorba kaşığı tereyağı
Hazırlanışı:
- 2 Litre su kaynatılır.
- İçerisine 1 paket Kral Erişte boşaltılarak 20 dakika haşlanır.
- Haşlanmış olan erişte süzülür.
- Servis tabağına alındıktan sonra üzerine tereyağlı, peynirli ve soslu hazırlanmış malzeme gezdirilir.
- Arzuya göre baharat çeşitleri de serpiştirilerek servis yapılır.
Afiyet olsun…
Malzemeler:
- 1 paket (250 gr.) Kral Erişte
- 4 tane tavuk budu
- 1 çorba kaşığı tereyağı
- 1 çorba kaşığı zeytinyağı
- 1 su bardağı iri kıyılmış ceviz
- 1 çay bardağı tulum peyniri
- 3 diş sarımsak
- Tuz, nane, kırmızı toz biber
Hazırlanışı:
- Tavuk butlarını haşlayıp suyunu başka bir tencereye süzün.
- Tavuk butlarını incecik didin.
- Tavuk suyuna tuz ekleyip erişteyi haşlayın.
- İyice yumuşayınca süzgeçten geçirin.
- Tereyağını eritip sarımsağı nane ve toz kırmızı biberle yağda kavurun.
- Üzerine cevizi ve didiklenmiş tavuk etini ekleyip birkaç dakika çevirin.
- Erişteyi ilave edip tüm malzemeyi karıştırın.
- Erişteyi servis tabağına alın.
- Üzerine ezilmiş tulum peynirini serpip sıcak servis yapın.
Afiyet olsun…
Malzemeler:
- 1 paket (250 gr.) erişte
- 2 adet tavuk göğüs
- 1 su bardağı haşlanmış nohut
- 1 kâse yoğurt
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 2 litre (10 su bardağı) Su
- Tuz
- Pul kırmızı biber
Hazırlanışı:
- 2 adet tavuk göğsünü haşlayıp didikleyin.
- Yapışmayan tavada 1 yemek kaşığı tereyağını eritin.
- Üzerine yarım paket erişteyi ekleyip kavurun.
- Rengi koyulaşınca üzerine tavukları ve haşlanmış nohutları ilave edip kavurmaya devam edin.
- Daha sonra geriye kalan yarım paket erişteyi de ekleyip bir iki defa karıştırın.
- Üzerine erişteler pişecek kadar su ekleyin.
- Bu aşamada tuzunu da ekledikten sonra kısık ateşte pişmesini bekleyin.
- Hazır olan tavuklu eriştemizi cam bir kaba alın.
- İlk sıcaklığı çıkınca üzerine yoğurdunu ekleyin. (Yoğurt sarımsaklı da olabilir.)
- 1 yemek kaşığı tereyağında pul biberi yakıp, karışımın üzerinde gezdirin. (İsteğe bağlı olarak nane de eklenebilir)
Afiyet Olsun!
Kral Eriştesi 500 gr
Çeşit No | 0511 |
Koli İçi Paket | 20 Paket |
Paket Ağırlığı | 500 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 10,5 kg |
Raf Ömrü | 12 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941110511 |
Koli Barkodu | 08690941000539 |
Koli Ebadı (mm) | 246 x 476 x 292 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | 439 kcal / 1837 kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | 3,0 |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | 1,22 |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | 72,24 |
Şeker / Sugar (g) | 0 |
Protein / Protein (g) | 9,50 |
Diyet Lifi / Fiber (g) | 5,90 |
Sodyum / Sodium (g) | 0,95 |
Mamüllerimizin hiçbir çeșidinde domuz yağı ve katkıları yoktur.
Our products do not contain lard oil and additives.
Our products do not contain lard oil and additives.
Malzemeler:
- 1 paket 500 gr. Kral Erişte
- 4 litre (20 su bardağı) su
- 2 çorba kaşığı tereyağı
Hazırlanışı:
- 4 Litre su kaynatılır.
- İçerisine 1 paket Kral Erişte boşaltılarak 20 dakika haşlanır.
- Haşlanmış olan erişte süzülür.
- Servis tabağına alındıktan sonra üzerine tereyağlı, peynirli ve soslu hazırlanmış malzeme gezdirilir.
- Arzuya göre baharat çeşitleri de serpiştirilerek servis yapılır.
Afiyet olsun…
Malzemeler:
- 1 paket (500 gr.) Kral Erişte
- 4 tane tavuk budu
- 1 çorba kaşığı tereyağı
- 1 çorba kaşığı zeytinyağı
- 1 su bardağı iri kıyılmış ceviz
- 1 çay bardağı tulum peyniri
- 3 diş sarımsak
- Tuz, nane, kırmızı toz biber
Hazırlanışı:
- Tavuk butlarını haşlayıp suyunu başka bir tencereye süzün.
- Tavuk butlarını incecik didin.
- Tavuk suyuna tuz ekleyip erişteyi haşlayın.
- İyice yumuşayınca süzgeçten geçirin.
- Tereyağını eritip sarımsağı nane ve toz kırmızı biberle yağda kavurun.
- Üzerine cevizi ve didiklenmiş tavuk etini ekleyip birkaç dakika çevirin.
- Erişteyi ilave edip tüm malzemeyi karıştırın.
- Erişteyi servis tabağına alın.
- Üzerine ezilmiş tulum peynirini serpip sıcak servis yapın.
Afiyet olsun…
Malzemeler:
- 1 paket (500 gr.) erişte
- 2 adet tavuk göğüs
- 1 su bardağı haşlanmış nohut
- 1 kâse yoğurt
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 2 litre (10 su bardağı) Su
- Tuz
- Pul kırmızı biber
Hazırlanışı:
- 2 adet tavuk göğsünü haşlayıp didikleyin.
- Yapışmayan tavada 1 yemek kaşığı tereyağını eritin.
- Üzerine yarım paket erişteyi ekleyip kavurun.
- Rengi koyulaşınca üzerine tavukları ve haşlanmış nohutları ilave edip kavurmaya devam edin.
- Daha sonra geriye kalan yarım paket erişteyi de ekleyip bir iki defa karıştırın.
- Üzerine erişteler pişecek kadar su ekleyin.
- Bu aşamada tuzunu da ekledikten sonra kısık ateşte pişmesini bekleyin.
- Hazır olan tavuklu eriştemizi cam bir kaba alın.
- İlk sıcaklığı çıkınca üzerine yoğurdunu ekleyin. (Yoğurt sarımsaklı da olabilir.)
- 1 yemek kaşığı tereyağında pul biberi yakıp, karışımın üzerinde gezdirin. (İsteğe bağlı olarak nane de eklenebilir)
Afiyet Olsun!
KRAL ERİŞTE SOSU TARİFLERİ
Malzemeler:
- 200 gr. Mantar
- 50 gr. Tereyağı
- 100 ml. tavuk suyu
- 20 ml. zeytinyağı
- 20 gr. Dolmalık fıstık
- 100 gr. kaşar peyniri (rendelenmiş)
- 150 ml. Krema
- 1 adet yumurta
Hazırlanışı:
- Dolmalık fıstığı renkleri dönene kadar kavurun.
- Zeytinyağında küp şeklinde doğranmış soğan ve ince kıyılmış 2 diş sarımsağı kavurun.
- İnce doğranmış mantarı ekleyin.
- Krema ve tavuk suyu ilave edip 10 dakika pişirin.
- 1 adet yumurtayı çırpın ve sosa azar azar ilave edin.
- Kavrulmuş fıstık tuz ve taze çekilmiş karabiberi ekleyin.
Afiyet olsun…
Malzemeler:
- 250 gr. kıyma
- 250 gr. domates
- 1 adet kırmızı dolmalık biber
- 2 adet tatlı yeşil sivri biber
- 1 diş sarımsak
- 5 adet yumurta büyüklüğünde soyulmuş domates
- 1 silme yemek kaşığı biber salçası
- 2 orta boy soğan
- Tuz
Hazırlanışı:
- Biberleri ve sarımsağı ve soğanı olabilecek en ince şekilde kıyın.
- Yağı derin tavaya atın ve ısıtın.
- Arkasından soğanları kızmış yağa atın biraz kızarttıktan sonra kıyılmış biberi ve kıyılmış sarımsağı tavaya ekleyip kızartın.
- Ardından kıymayı ekleyip iyice kavurun.
- Bu karışıma biber salçasını katıp biraz birlikte kavurduktan sonra ince kıyılmış kabuksuz domatesleri ekleyin ve tuzunu atın.
- Bir bardak su ekleyin. İyice pişirin.
- Pişmiş eriştenin üzerine sostan önce sarımsaklı yoğurt dökerseniz daha nefis bir sos karışımı olacaktır.
Afiyet olsun…