Donuk Ürünler
- Etli Ev Mantısı
- KRAL ÜRÜNLER
- KÖKSAL ÜRÜNLER
- BEYKÖK ÜRÜNLER
- LUTEM ÜRÜNLER
- RAMAZAN ÜRÜNLER
Kral Etli Ev Mantısı 500 gr (-18°)
Çeşit No | 1014 |
Koli İçi Paket | 20 Paket |
Paket Ağırlığı | 500 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 10,5 kg |
Raf Ömrü | 12 Ay |
Ürün Barkodu | 8690941001014 |
Koli Barkodu | 08690941001014 |
Koli Ebadı (mm) | 26 x 49 x 23 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | 351 kcal / 1468 kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | 2,93 |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | 9,30 |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | 63,67 |
Şeker / Sugar (g) | 0,10 |
Protein / Protein (g) | 7,02 |
Diyet Lifi / Fiber (g) | 6,24 |
Sodyum / Sodium (g) | 0,02 |
Mamüllerimizin hiçbir çeșidinde domuz yağı ve katkıları yoktur.
Our products do not contain lard oil and additives.
Our products do not contain lard oil and additives.
Malzemeler:
- 1 paket Kral Etli Ev Mantısı 500 gr.
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 3 litre (15 su bardağı) su
- 1 kâse yoğurt
- 2 diş Sarımsak
- 1 tatlı kaşığı tuz
Hazırlanışı:
- Et suyu veya su kaynatılır.
- Kaynayan suya 1/2 kaşık tuz atılır.
- İçine Kral Mantı paketi boşaltılarak, 20-25 dakika haşlanır.
- Haşlanmış olan mantı süzülerek, servis tabağına alınır.
- Mantı haşlanırken sade sos hazırlanır.
- Tencereye zeytinyağı, tereyağı konulur ve düşük ısıda eritilir.
- Üzerine salça ilave edilir ve kokusu çıkıncaya kadar kavrulur.
- Haşlanmış mantının üzerine önce isteğe göre sarımsaklı/sarımsaksız yoğurt yayılır.
- Yoğurttan sonra sos ve tereyağı gezdirilir.
- Arzuya göre baharat serpiştirilerek servis edilir.
Afiyet olsun…
Malzemeler:
- 1 kâse mantı
- 1 su bardağı nohut
- Tuz
- Su
- Tereyağ, nane ve pul biber
Terbiyesi için:
- 2 su bardağı yoğurt
- 2 yemek kaşığı un
- 1 yumurta
- Yarım limon
Hazırlanışı:
- Öncelikle mantılar 20/25 dakika haşlanır.
- Ardından nohutlar eklenir ve bir miktar daha pişirilerek aromaların karışması beklenir.
- Buna paralel olarak yoğurt, un, yumurta ve limon bir kâsede pürüzsüz olana kadar çırpılır.
- Bu işlemin ardından karışım çorbaya dökülür.
- Tuz ilave edilir, üzerini tereyağında kızdırılmış nane ve pul biberle dökülür.
- Servis yapılır.
Afiyet olsun…
Kral Etli Ev Mantısı 500 gr
Çeşit No | 0313 |
Koli İçi Paket | 20 Paket |
Paket Ağırlığı | 500 g |
Koli Ağırlığı (Brüt) | 10,5 kg |
Raf Ömrü | 12 Ay |
Ürün Barkodu | 869094110313 |
Koli Barkodu | 0869094110313 |
Koli Ebadı (mm) | 246 x 476 x 292 |
Enerji ve Besin Ögeleri Energy and Nutrition Values |
100 g için for 100 g |
Enerji / Energy- ( kcal-kj) | 351 kcal / 1468 kJ |
Toplam Yağ / Fat (g) | 2,93 |
Doymuș Yağ / Sturated Fat (g) | 9,30 |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | 63,67 |
Şeker / Sugar (g) | 0,10 |
Protein / Protein (g) | 7,02 |
Diyet Lifi / Fiber (g) | 6,24 |
Sodyum / Sodium (g) | 0,02 |
Mamüllerimizin hiçbir çeșidinde domuz yağı ve katkıları yoktur.
Our products do not contain lard oil and additives.
Our products do not contain lard oil and additives.
Malzemeler:
- 1 paket Kral Etli Ev Mantısı 500 gr.
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 3 litre (15 su bardağı) su
- 1 kâse yoğurt
- 2 diş Sarımsak
- 1 tatlı kaşığı tuz
Hazırlanışı:
- Et suyu veya su kaynatılır.
- Kaynayan suya 1/2 kaşık tuz atılır.
- İçine Kral Mantı paketi boşaltılarak, 20-25 dakika haşlanır.
- Haşlanmış olan mantı süzülerek, servis tabağına alınır.
- Mantı haşlanırken sade sos hazırlanır.
- Tencereye zeytinyağı, tereyağı konulur ve düşük ısıda eritilir.
- Üzerine salça ilave edilir ve kokusu çıkıncaya kadar kavrulur.
- Haşlanmış mantının üzerine önce isteğe göre sarımsaklı/sarımsaksız yoğurt yayılır.
- Yoğurttan sonra sos ve tereyağı gezdirilir.
- Arzuya göre baharat serpiştirilerek servis edilir.
Afiyet olsun…
Malzemeler:
- 1 kâse mantı
- 1 su bardağı nohut
- Tuz
- Su
- Tereyağ, nane ve pul biber
Terbiyesi için:
- 2 su bardağı yoğurt
- 2 yemek kaşığı un
- 1 yumurta
- Yarım limon
Hazırlanışı:
- Öncelikle mantılar 20/25 dakika haşlanır.
- Ardından nohutlar eklenir ve bir miktar daha pişirilerek aromaların karışması beklenir.
- Buna paralel olarak yoğurt, un, yumurta ve limon bir kâsede pürüzsüz olana kadar çırpılır.
- Bu işlemin ardından karışım çorbaya dökülür.
- Tuz ilave edilir, üzerini tereyağında kızdırılmış nane ve pul biberle dökülür.
- Servis yapılır.
Afiyet olsun…